Lediga tjänster

Hagelstad Getgård ökar ständigt i antal getter och i och med det så ökar produktionen och då följer det med att vi behöver utöka teamet som jobbar här och under våren 2018 kommer vi utöka med minst tre till och här nedan ser du tjänsterna. 

 

Djurskötare

Gården har i dag 300 getter, utav dessa är 120 mjölkande.

Vi söker nu ytterligare en djurskötare till säsongen (1 feb) som börjar med killningen i februari. Tjänsten är en djurskötartjänst som innebär djurens skötsel såsom allt från killning, mjölkning, utfodring, klövning mm. Övriga tider är det sedvanliga gårdssysslor som görs. 

Arbetstiderna är heltid och tillsvidareanställning, tidiga morgnar, sena kvällar och helgarbete.  Vi går efter kommunals avtal som djurskötare. 

Utbildning på Djur- och naturgymnasium ser vi ju naturligtvis som en självklarhet. Erfarenhet av mjölkning i mjölkgrop ser vi som en bonus i fall du har gjort det för kor. Ytterligare bonus är om du arbetat på gårdar med djur innan. 

Du bör ha djur och natur som ditt största intresse naturligtvis men även en vilja att driva gården på det allra bästa sätt. Vi strävar mot att bli ekologiska. 

Den som skall passa i vårt team skall vara ansvarstagande, initiativrik, glad och positiv och van att jobba i team. 

Sök tjänsten genom att maila på: info@goathagelstad.com

 

_________________________

 

Mejerister

Vi söker mejerister till våren för vårt mejeri som både tillverkar färskprodukter och hårdostar, idag 16 artiklar som tex yoghurt, kvarg, grädde, salladsost och naturligtvis våra populära hårdostar, blåa, milda och lagrade Öland.  Våra produkter är säljs över hela Sverige och även till Danmark och England. 

Tjänst nummer 1 är en heltid tillsvidare från och med 1:e maj. Här krävs utbildning och erfarenhet från mejeristyrket. 

Har du ett brinnande intresse för att bli mejerist kan vi erbjuda dig en utbildning på plats och då som lärling from jan/feb fram till sista april och sen kliva på den ovannämnda tjänsten som ordinarie. 

Tjänst nummer 2 är en säsongsanställning som varar från 1:e juni - mitten av oktober. Här likaså att antingen är du färdigutbildad och har någon erfarenhet så kan du kliva rakt på tjänsten eller utbildning på plats och då avtalar vi starttid på tjänsten. 

Tjänsten innefattar morgon/dagtid och helger. Under lågsäsong kan det innefatta övriga sysslor såsom butiksbiträde mm. 

Är du intresserad så sök via mail: info@goathagelstad.com